Σχετικά

Έπειτα από τις επαναλημένες παρατηρήσεις σας για αργό κατέβασμα και ύστερα από μια ευγενική παραχώρηση του www.tre.la μεταφερθήκαμε στους server τους και τώρα φιλοξενούμαστε εκεί. Σε έναν από τους πιό αξιόπιστους παροχείς δωρεάν φιλοξενίας διαδυκτιακών ιστοσελίδων που έχουν στην κατοχή τους δυό από τους πιο γρήγορους server στην ευρώπη με δυνατότητα uplink 100Mbit ο καθένας.

Τους ευχαριστούμε πολύ που στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες.

Μια προσπάθεια να μαζευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό για το αγαπημένο μας γκρουπ, μια και έχουμε τον χώρο και την διάθεση. Κάθε παρατήρηση, καλή ή και κακή είναι ευπρόσδεκτή καθώς επίσης τυχόν συνεισφορές στο υλικό που ανεβάζουμε.

Δεν φιλοξενώ επίσημους δίσκους των Διάφανων Κρίνων καθώς τα παιδιά αξίζουν και χρειάζονται την (μικρή, όσους ξέρουν τι παίζει στο δισκογραφικό κόσμο) οικονομική μας υποστήριξη μέσω της αγοράς των δίσκων τους.

Η άμεση απόκτηση αυτού του υλικού δεν έιναι δικό μου κατόρθωμα (στην πλειονοτητά του) φίλοι και μη έχουν κουραστεί και ταλαιπωρηθεί πολύ με ένα μαγνητόφωνο στο χέρι, για να αποκτήσουν αυτό το υλικό. Δεν διεκδικώ λοιπόν την πατρότητα των ηχογραφήσεων ούτε όμως μπορώ να αποδώσω σε κάθε αρχείο την προέλευσή του, καθώς χάος είναι το ιντερνετ (και έτσι πρέπει).